Interior Design Addict: Via thehardt Situated in Cedar Creek Reservoir, Texas, USA, CCR1 Residence by Wernerfield. A slender floor plan design allowed for the buildings to be woven carefully through the dense forest of pine trees that were planted by the owner on the property as a child. Simple palette of concrete, steel, teak & glass were used for their enduring and visually discreet qualities. The entire project was limited to a single story with the exception of the playful treehouse feature designed as retreat for the family children. #usa #america #american #timber #lake #wood #details #shadows #lighting #sunlight #forrest

by franhein

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More